Sponsors Oficials

advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement
 

Agustí Brugués Puig

President

És al capdavant d’aquesta Federació des de l’any 1985. Tota la seva vida ha estat dins del món de la pilota, destacant com a jugador en les modalitats de Frontennis i Ferramenta, defensant els colors del Club Natació Barcelona, de Catalunya i de la selecció espanyola. Campió d’Espanya de Frontennis l’any 1980. Com a President ha estat al capdavant d’èxits com les Olimpíades de Barcelona ’92 (amb la pilota com a esport d’exhibició), la celebració del 75 aniversari de la Federació, la Copa del Món en F36 de Barcelona 2007 o els Campionats del Món de Pilota de Barcelona 2018.

Yolanda García Barranco

Vicepresidenta

És membre de la Federació des de l’any 2019. Va col·laborar com a voluntària en els Campionats del Món de Pilota de Barcelona 2018. Vinculada al Club Natació Terrassa, actualment ha assumit el càrrec de vicepresidenta de la Federació. També fa funcions de delegada de les modalitat de frontennis i paleta goma tant en les competicions d’àmbit autonòmic, com en els desplaçaments a Campionats d’Espanya.

 

Jordi Albanell Pemán

Secretari

És membre de la Federació des de l’any 1988. Com a jugador, va ser practicant de frontennis. Director Esportiu de la modalitat de frontennis al Frontó Colom als Jocs Olímpics de Barcelona 1992. Director Esportiu dels Campionats del Món de Pilota de Barcelona 2018. President del Comitè de d’Àrbitres de Catalunya. És el responsable de l’Escola de Frontennis de Bac de Roda.

Rodrigo Rodríguez Giménez

Tresorer

És membre de la Federació des de l’any 2008. A més de les funcions de tresorer, actua com a  delegat de ferramenta i mà en desplaçaments a Campionats d’Espanya i Competicions Internacionals. Coordinador d’assistència als equips en els Campionats del Món de Pilota de Barcelona 2018.

 

Jaime Zudaire Osacar

Vocal de Paleta

Es membre de la Federació des de l’any 1978. Ha practicat les modalitats de remonte i ferramenta, tant en el camp d’afeccionats com en el de professionals. Vinculat al Club Natació Barcelona.

Paco Díaz García

Vocal de Pala

Es membre de la Federació des de l’any 2013. Va ser jugador de ferramenta del Club Natació Barcelona. Campió d’Espanya de pala l’any 1984. Coordinador del frontó de 30/36 metres de Vall d’Hebron en els Campionats del Món de Pilota de 2018. Actualment és el responsable de la secció de Ferramenta de la Federació.

 

Daniel López Castilla
Vocal de Frontennis

És membre de la Federació des del 2021. Actualment és el responsable de la secció de frontennis. Es va formar com a jugador a la Unió Esportiva Horta, d’on va anar directament al Club Tennis Key de Gavà, a on va assolir els seus millors resultats com a esportista: campió d’Espanya l’any 2003 i entre d’altres, 3 sots-campionats i 2 3ers llocs a Espanya i 15 Campionats de Catalunya en Categoria d’Honor (3 d’ells assolits amb el seu actual club, el Club Natació Terrassa).

Judith Campoy Álvarez

Vocal de Paleta Goma i Delegada de les modalitats femenines

És membre de la Federació des de l’any 2009. Ha estat una de les màximes exponents de la pilota femenina a Catalunya en la modalitat de frontennis. També es àrbitre nacional en actiu, va arbitrar els Campionats del Món de Pilota de Barcelona 2018.

Albert Ayuso Montero

Vocal de Mà i Frontball

És membre de la Federació des del 2020. Realitza les funcions de Delegat de Frontball i Mà, Jugador en actiu de la modalitat de mà pel Club Pelotari Santa Coloma. Es va iniciar en el món de la pilota a la Unió Esportiva Horta ja fa 30 anys.

Mariluz Ramos Moran

Vocal de Ferramenta

Membre de la Federació des de l’any 2017. Fa funcions de vocal de ferramenta. Coordinadora de la gestió esportiva dels Campionats del Món de Pilota de Barcelona 2018. Vinculada al Club Natació Barcelona.

Manel Millans Armengol

Vocal Escoles de Pilota

És membre de la Federació des de l’any 2021. Va ser jugador de ferramenta del Club Natació Barcelona. Actualment coordina les escoles de pilota de la Federació.

Josep Maria Mirapeix Vicens

Vocal Cesta Punta

És membre de la Federació des de l’any 1978, de la que ha estat vicepresident fins l’any 2021. Ha estat jugador de Cesta Punta, vinculat sempre al Club Vasconia. Va ser professional d’aquesta modalitat després d’aconseguir tots els títols possibles com amateur (Campió Olímpic a Mèxic ’68 i or com a seleccionador en els JJOO de Barcelona ’92).  La UFEC li va atorgar el Premi d’Esportista Legendari. Actualment col·labora amb la secció de cesta punta de la Federació.

Jose Luis Martínez Argote

Vocal Cesta Punta

És membre de la Federació des de l’any 2021. Soci del Club Vasconia des de l’any 1993, ex-jugador de cesta punta profesional, ex-àrbitre professional durant 10 anys als EEUU. Actualment fa funcions de monitor al Club Vasconia. És el responsable de la secció de Cesta Punta.

David Muñoz Catasús

Coordinador General

Des de l’any 2015 s’encarrega de les tasques de coordinació i gestió de la Federació, així com de les xarxes socials i pàgina web d’aquesta. S’encarrega també de la coordinació i gestió dels Frontons de Bac de Roda. Secretari dels Campionats del Món de Pilota de Barcelona 2018. És Àrbitre Nacional de pilota des de l’any 2008.