Publicidad

advertisement
 

Agustí Brugués Puig
President
És el president d’aquesta Federació des de l’any 1985. Tota la seva vida ha estat dins del món de la pilota, destacant com a jugador en Frontennis i Ferramenta, ha defensat els colors de la Federació i del Club Natació Barcelona.

Josep Mª Mirapeix Vicens
Vicepresident
És membre de la Federació des de l’any 1978. Ha estat jugador de Cesta Punta, vinculat sempre al Club Vasconia. Va ser professional d’aquesta modalitat unes temporades, després d’aconseguir tots els títols possibles com amateur.

 

Jordi Albanell Pemán
Secretari
Es membre de la Federació des de l’any 1988. Com a jugador, va ser practicant de frontennis. President del comitè de d’àrbitres de Catalunya. És el responsable de l’Escola de Frontennis.

Rodrigo Rodríguez Giménez
Tresorer
Es membre de la Federació des de l’any 2013. A més de les funcions de tresorer, actua com a  delegat de ferramenta i mà en desplaçaments a Campionats d’Espanya i Competicions Internacionals.

 

Jaime Zudaire Osacar
Vocal
Es membre de la Federació des de l’any 1978. Ha practicat les modalitats de remonte i ferramenta, tant en el camp d’afeccionats com en el de professionals. Vinculat al Club Natació Barcelona.

Paco Díaz García
Vocal
Es membre de la Federació des de l’any 2013. Va ser jugador de ferramenta del Club Natació Barcelona. Actualment és el responsable de la secció de Ferramenta de la Federació.

 

Joan Molinas Guerendiain
Vocal
Es membre de la Federació des de l’any 2013. Va ser jugador de mà del Club Natació Barcelona. Actualment és el responsable de la secció de mà de la Federació.

Judith Campoy Álvarez
Vocal i Delegada de les modalitats femenines
És membre de la Federació des de l’any 2009. Ha estat una de les màximes exponents de la pilota femenina a Catalunya en la modalitat de frontennis. Membre de la Comissió nacional «Mujer y pelota». També es àrbitre nacional en actiu.

 

Víctor Marsol Carrillo
Vocal
És membre de la Federació des de l’any 2013. Jugador en actiu del Club Vasconia i delegat de la secció cistella de la Federació.

Mariluz Ramos Moran
Vocal
Ha estat la última en incorporar-se a la Federació en les darreres eleccions de 2017. Fa funcions de vocal de ferramenta.

Raúl Oterino Cervelló
Vocal representant de Tarragona
És membre de la Federació des de l’any 2013. Jugador històric de ferramenta del Club Gimnàstic de Tarragona. Representant de la Federació a Tarragona.

Lluís Duró Torres
Membre honorífic
És membre de la Federació des de l’any 1978. En la seva epoca de jugador va practicar la modalitat de ferramenta. Ha estat vinculat sempre al club Natació Barcelona. Va ser President del Comité de Jutges de Catalunya i assessor jurídic de la Federació.

David Muñoz Catasús
Coordinador General
Des de l’any 2015, s’encarrega de les tasques de coordinació de la Federació i els Frontons de Bac de Roda. També es Àrbitre Nacional de pilota des de l’any 2008.