Sponsors Oficials

advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement

L’equip de la Federació Catalana de Pilota va caure ahir diumenge al Frontó Labrit contra el conjunt de Navarra «A» en la 1ª Jornada del Campionat d’Espanya de Federacions de Ferramenta en categoria absoluta.

En la modalitat de paleta cuir la parella catalana formada per Agustí Brugués II i Marc Capdevila es va veure superada per la dupla local, Baron – Labiano, per 2-0 (15-6 i 15-4).

A pala curta, Emiliano Skufca i Jhoan Torreblanca van perdre contra la parella navarresa, Ayarra – Ibargaray, per 2-0 (15-7 i 15-14).

El catalans buscaran refer-se de la derrota aquest proper diumenge, 29 de Maig, a partir de les 10h als Frontons de Vall d’Hebron contra la Federación de Pelota de Castilla La Mancha , en la 2ª Jornada del Campionat.