Sponsors Oficials

advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement

Aquest proper cap de setmana l’equip de ferramenta del Club Natació Barcelona participarà en la 83ª Edició de la Copa del Rei en Frontó de 36 metres, que se celebrarà al Frontó Labrit de Pamplona.

Els catalans acudiran a la cita amb l’objectiu d’aixecar el trofeu de campions, després d’haver aconseguit la seva classificació per aquesta competició amb el primer lloc obtingut en la fase regular del Campionat d’Espanya de Clubs, però amb el regust amarg de no haver pogut aconseguir el títol de campions davant de Puertas Bamar.

En aquesta ocasió, els cenebistes Jhoan Torreblanca i Agustí Brugués II, en l’especialitat de paleta cuir; i  Emiliano Skufca i Rubén Ayarra, en l’especialitat de pala curta,  s’enfrontaran el dissabte a partir de les 9:30h en la 1ª semifinal de paleta i en la 2ª semifinal de pala a les parelles del Club Oberena de Pamplona.

En la 2ª semifinal de paleta cuir, es disputaran un lloc en la final el Club Puertas Bamar i el Club Amaya de Pamplona, mentre que en la 1ª semifinal de pala curta s’enfrontaran el Club Puertas Bamar contra el Club Tenis Pamplona.

Les finals tindran lloc diumenge a partir de les 10:00h.

Tots els partits es podran seguir en directe a través de la pàgina de Facebook de la Federación Española de Pelota.

Molta sort!!!