Sponsors Oficials

advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement

El passat cap de setmana l’equip sub22 de frontennis i paleta goma de la Federació Catalana de Pilota ha participat en el Campionat d’Espanya d’aquestes modalitats que s’ha celebrat al Frontó Municipal de Laguna de Duero (Valladolid) i al Frontó Eras de Santa Marina (Palencia).

L’expedició catalana ha estat formada pels jugadors Biel Vaghi, del Club Natació Terrassa, Pau Vergara, del Club Frontennis Igualada, i Víctor Herranz, del Club Frontenis Cerdanyola; pel tècnic Jose Juan Cuesta; i per la Vicepresidenta, la Sra. Yolanda García.

En la modalitat de frontennis, els jugadors de frontennis van superar la fase de grups com a millors segons en derrotar a Múrcia per 2-0 i caure contra Canaries per 0-2.

A quarts de final, però els catalans no van poder superar a la dupla de Canàries formada per Hugo i Eduardo, que posteriorment s’acabarien proclamant campions d’aquesta modalitat.

I en la modalitat de paleta goma individual els pilotaris catalans no van poder superar la fase de grups, en caure contra les Federacions de Múrcia i Canàries.