Sponsors Oficials

advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement
El passat dissabte als frontons del CEM Olímpics Vall d’Hebron l’equip del Club Natació Barcelona va cedir un empat en el darrer partit com a local del Campionat d’Espanya de Clubs de Ferramenta de Divisió d’Honor contra el CD Amaya, en la 8ª jornada de la competició.
 
El conjunt cenebista es va imposar a pala curta però va concedir la primera derrota de la temporada a paleta cuir, on es va veure superat pel conjunt navarrès.
 
A paleta la parella formada per Agustí Brugués II i Jhoan Torreblanca es varen veure sorpresos pel joc de la dupla Anso – Baron que els van superar per 14-15 i 9-15, en el que va ser un partit molt disputat.
 
I a pala curta, la dupla local formada per Emiliano Skufca i Rubén Ayarra va vèncer amb relativa comoditat a la parella navarresa Pérez – Ciaurriz per 15-9 i 15-11.