Sponsors Oficials

advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement
Ahir van tenir lloc al Frontó del Club Pelotari Santa Coloma de Gramenet les Finals del Campionat de Catalunya de Mà per Parelles 2021-2022, on la Casa de los Navarros es va adjudicar 2 de les 4 categories en joc.
 
En la Final de 3ª categoria, la dupla del Club Pelotari Santa Coloma formada per Alberto Alonso i Antonio Pérez es va imposar a la parella del Nàstic de Tarragona formada per en Sergi Queralt i en Paco Ballester per 22-11.
 
En la Final de la categoria femenina, en què s’enfrontaven dues parelles de la Casa de los Navarros el partit amb el marcador de 16-9 favorable a la parella formada per la Míriam Ballesta i la Sònia Mure, es va haver de donar per finalitzat per lesió d’aquesta última, proclamant-se campiona la dupla rival formada per la Laura Mateos i la Judith Contel.
 
En la Final de 2ª Categoria, es va proclamar campiona la parella del Club Natació Terrassa , formada per en José Félix Gómez (Ávila) i el seu fill Nil Gómez, en vèncer per 22 a 12 a la dupla de la Casa de los Navarros formada peren Daniel Holgado i en Víctor Martínez.
 
I en la Gran Final de 1ª Categoria, es van proclamar Campions Absoluts de Catalunya, representant a la Casa de los Navarros, en Rubén i l’Asier Arribas, pare i fill respectivament, en guanyar per 22-20 als seus companys de club, Andoni Arrasate i Víctor Maíz, en un partit molt disputat amb jugades de gran qualitat que va fer gaudir d’allò més al nombrós públic assistent.
 
Van ser presents en l’entrega de trofeus als campions i sotscampions, en representació de la Federació Catalana de Pilota , la Sra. Yolanda García (Vicepresidenta), i el Sr. Manel Millans (Vocal).
 
Enhorabona als guanyadors i a tots els participants!!!