Sponsors Oficials

advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement
Aquest passat cap de setmana es va celebrar a La Rioja el Campionat d’Espanya de Federacions en Frontó de 36 metres en categoria Juvenil. La Federació Catalana de Pilota va asistir a la cita presentant equip en les especialitats de mà individual i mà parelles, dirigits pels tècnics Rubén Arribas i Andoni Arrasate.
 
En l’especialitat de mà individual, el català Asier Arribas, procedent de La Casa de los Navarros de Barcelona, va donar la sorpresa i es va proclamar Sotscampió d’Espanya, després de perdre en la Final contra el pilotari de la Federación Riojana de Pelota, Carmelo Loza, que es va mostrar inexpugnable de principi a fi.
 
Prèviament l’Asier havia superat en les semifinals al pilotari Mikel Mikelarena de la Federació Navarra de Pelota Vasca en un gran partit, en el que tot i començar perdent el primer joc per 10-3, es va aconseguir refer imposant-se en el segon per 5-10, i forçant d’aquesta manera el joc de desempat, que acabaria amb resultat de 4-5 a favor del català.
 
Per la seva banda, la parella catalana formada per en Pau Blanca i en Marcos Zamora, també procedents de la Casa de los Navarros de Barcelona, va caure en les semifinals de Mà per Parelles contra la dupla de la Federació Navarresa, que va demostrar la seva superioritat en tot moment.