Sponsors Oficials

advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement
Aquest passat dissabte el conjunt del Club Natació Barcelona va aconseguir a les instal·lacions del Ègora Olímpics Vall d’Hebron una importantíssima victòria en la 6ª Jornada del Campionat d’Espanya de Clubs de Ferramenta de Divisió d’Honor, contra el Club Tenis Pamplona, un dels seus rivals directes de cara a adjudicar-se una plaça en la Fase Final de la competició.
 
Els catalans es van imposar tant en la modalitat de paleta cuir com en la de pala curta.
 
A paleta la parella formada per Agustí Brugués II i Jhoan Torreblanca, que continua sense conèixer la derrota en el campionat, va vèncer a la parella visitant formada per Carlos Beunza i Daniel Ramos per 15-11 i 15-12.
 
I a pala curta, la dupla local formada per Emiliano Skufca i Rubén Ayarra va sumar una treballada victòria en imposar-se a la parella navarresa formada per Miki Laskoiti i Alfonso Echevarren per 15-14 i 15-7.
 
El públic assistent va poder gaudir de dos partits del més alt nivell, que també varen ser retransmesos en streaming per la plataforma Esportplus.tv , que s’estrenava en les retransmissions d’aquest esport.