Sponsors Oficials

advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement
Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat a la Canals (Comunitat Valenciana) el Campionat d’Espanya de Federacions en F30m de Frontennis i Paleta Goma en categoria Juvenil, amb la participació de la Federació Catalana de Pilota.
El conjunt català estava format pels següents jugadors: en Biel Vaghi i en Víctor González, del Club Natació Terrassa; en Pau Vergara del Club Frontennis Igualada; i en Víctor Herranz, del Club Frontennis Cerdanyola; dirigits pels tècnics Jose Juan Cuesta i Toni González; completava l’expedició la vicepresidenta de la Federació, la Sra. Yolanda García.
 
En la modalitat de paleta goma, en Pau Vergara va aconseguir arribar a les semifinals de la competició després de superar la fase de grups i imposar-se a l’Aragó per 15-12 i 15-13. En les semis va caure contra en Carlos García, de València B per 5-15 i 10-15. Per la seva banda, en Biel Vaghi després de superar la fase de grups va caure a quarts de final, en un partit molt igualat contra València A per 4-15, 15-11 i 8-10.
 
I en la modalitat de Frontennis Olímpic, la parella de Catalunya A formada per en Biel Vaghi i en Víctor Herranz després de superar la fase de grups, es van veure superats per la parella de Castella i Lleó formada per en Sergio López i en Pablo Díaz per 14-15, 15-9 i 5-10. I finalment, la parella de Catalunya B, formada per en Pau Vergara i en Víctor González, no va poder superar la fase de grups.