Sponsors Oficials

advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement

Ahir dissabte l’equip del Club Natació Barcelona, va aconseguir una nova victòria en la seva visita a la cantxa del Club Oberena de Pamplona en la segona jornada del Campionat d’Espanya de Clubs en F36m de Divisió d’Honor.

El conjunt de l’escollera ha començat el campionat de forma implacable comptant per victòries els seus partits.

 
En la modalitat de paleta cuir la parella cenebista formada per Javi Carro i Jhoan Torreblanca es va imposar a la dupla local formada per Berrogui – Purroy per 1-2 (5-15, 15-12 i 9-10) en un partit molt disputat que no es va decidir fins l’últim punt.
 
A pala curta, Emiliano Skufca i Agustí Brugués II es van desfer amb comoditat de la parella visitant per 15-9 i 15-4.