Sponsors Oficials

advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement

Javier Martínez i Andreu Clopés, del Club Pelotari Santa Coloma, Campions de Catalunya d’Honor de Pilota Lenta

Aquest cap de setmana s’han celebrat al Centre Municipal de Pilota de la Vall d’Hebron de Barcelona, les Fases Finals del Campionat de Catalunya de Frontennis amb Pilota Lenta 2021-2022.

La jornada de dissabte van tenir lloc les semifinals de les quatre categories en joc, Honor, Primera, Segona i Tercera, i avui diumenge s’han celebrat les finals, on el públic assistent ha pogut gaudir de grans partits en unes instal·lacions de primer nivell.

En la primera final de la jornada, la de tercera categoria, la parella formada per Marc Torné i Albert Sort, del Casal Familiar Viladecavalls, club debutant en aquesta competició, s’ha proclamat campiona en vèncer per 13-12 i 13-11 a la dupla del CN Terrassa formada pel jove Víctor González i en Joan Grau.

A segona categoria, s’han enfrontat dues parelles del mateix club, les parelles A i B del Club Frontennis Abrera, on la B formada per Raúl González i Jonathan Alonso s’ha imposat a la A formada pels seus companys Aitor Tena i Diego Rey per 2-1 (7-6, 6-15 i 6-5), proclamant-se d’aquesta manera campiona d’aquesta categoria.

En la final de primera, la dupla del Club Natació Terrassa «A» formada per Alex Navarro i Albert Vaghi s’han endut el títol de campions en vèncer als seus rivals del Club Frontenis Cerdanyola «D», Edgar Pardo i Roger Guido per 2-0 (15-5 i 15-6).

I en la categoria d’Honor, els jugadors Javier Martínez i Andreu Clopés, del Club Pelotari Santa Coloma, s’han proclamat Campions absoluts de Catalunya en derrotar en la Gran Final a la parella del Club Frontennis Sant Martí de Sesgueioles, formada per Julià López i Ramón Isaac López, per 2-1 (13-15, 15-10 i 10-1) en el que ha estat un partit molt disputat fins arribar al tercer set en el que els de Santa Coloma s’han imposat amb claredat.

Video Final de la Categoria d’Honor

Quadre resultats Fase Final