Sponsors Oficials

advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement

Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat a Toulouse, al complex esportiu des Argoulets, la XVIII Edició del Torneig Internacional entre la Ligue Occitanie de Pelote Basque i la Federació Catalana de Pilota.

En aquesta edició, la victòria ha caigut pel cantó dels francesos, que comtaven amb jugadors de talla mundial com Sylvain Brefel, Nicolas Hourmat o Lucas Celhay, que s’ha imposat al combinat català per cinc victòries a tres. Tot i això, s’han pogut veure grans partits de paleta i pala curta, que han servit als nostres jugadors com a posta a punt per l’inici dels Campionats d’Espanya de Clubs en F36 metres que començaran el proper dia 8 de Gener, on representaran al Club Natació Barcelona. 

L’expedició catalana ha estat formada pels jugadors: Emiliano Skufca, Agustí Brugués II, Carles Sanz, Rodrigo Rodríguez Jr. i Javi Carro.