Sponsors Oficials

advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement

Aquest passat cap de setmana s’ha cel·lebrat als Frontons Olímpics de la Vall d’Hebron la I Edició del Gran Premi de Barcelona – Pilota Mà Femenina, en el que s’han pogut veure partits de gran nivell tant de jugadores locals com del nord d’Espanya.

Aquest Gran Premi organitzat per la Federació Catalana de Pilota amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona neix amb un clar objectiu de permanència en el temps i consolidar-se com a torneig de referència de la pilota femenina. 

En la present edició, en la categoria amb pilota goxua es va proclamar campiona la dupla formada per la pilotari del Club Pelotari Santa Coloma, Sandra Alonso, i Laura Mateos, de la Casa de los Navarros, que van superar per un ajustat 22-19 a la parella formada per les jugadores de la Casa de los Navarros, Josune Jiménez i Míriam Ballesta.

En la categoria amb pilota mixta, es varen poder veure a les millors manistes del moment, del primer club professional de pilota exclusivament femení, el Club Ados Pilota, encapcelat per les pilotaris Maite Ruiz de Larramendi i Iera Agirre. En la Final d’aquesta categoria, les jugadores Iera Agirre i Ohiana Orbegozo es van proclamar Campiones després d’imposar-se en la Final per 22-14 a la dupla formada per Olatz Ruiz de Larramendi i Eneritz Arrieta. Aquestes últimes havien derrotat en la semifinal a la parella formada per Maite Ruiz de Larramendi i Naroa Elizalde.

En acabar el Gran Premi, van fer l’entrega dels trofeus a les campiones i sotcampiones el President de la Federació Catalana de Pilota, el Sr. Agustí Brugués; i els vocals Alberto Ayuso i Rodrigo Rodríguez.

Fotos del I Gran Premi de Barcelona – Pilota Mà Femenina