Sponsors Oficials

advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement

ELS MILLORS JUGADORS DEL MÓN DE JAI ALAI A BARCELONA

Repetició amistosa de la final del passat campionat del món entre

ESPANYA I FRANÇA

DIUMENGE DIA 5 DE DESEMBRE A LES 12 HORES

A LES 11 HORES PARTIT D’ EXHIBICIÓ AMB LES MILLORS PELOTARIS FEMENINES DEL MÓN

CENTRE MUNICIPAL DE PILOTA OLIMPICS. DAVANT DE L’HOSPITAL DE LA VALL D’HEBRON

De la mà del Club Vasconia, degà dels clubs de pilota a l’estat, i recolzat per l’Ajuntament de Barcelona i la Federació Catalana de Pilota, els dies 4 i 5 de desembre es faran dos esdeveniments que difícilment es poden veure en directe a la nostra ciutat. Per una banda es farà per primera vegada una marató femenina de Jai Alai (Cesta Punta, la modalitat de pilota més ràpida i espectacular), amb jugadores vingudes de Euskadi i Iparralde, que alternaran amb les nostres durant tot el dissabte dia 4 a les canxes dels frontons del Centre Municipal de Pilota Olimpics a la Vall d’Hebrón.

Tanmateix, el diumenge al matí, hi hauran dos partits amb les millors parelles de jugadors professionals del moment, repetint la final del passat campionat del món entre Espanya i França, que es va fer a les mateixes instal·lacions l’any 2018. Aquest cop però, i com a novetat respecte al passat mundial, a les 11 hores, farà un partit d’exhibició entre les actuals parelles campiones i sub campiones del món, cosa que no es va poder veure dins del programa del 2018.

La final Espanya – França també era un deute pendent que tenia el passat mundial respecte a l’afecció i la ciutadania de Barcelona. El nombre de persones i entorn de les delegacions dels diferents països, va fer gaire be impossible disposar d’entrades a molta gent que volia accedir a elles per internet i veien que era impossible. Ara, Ajuntament, Federació i Club Vasconia, obren les portes a la repetició d’aquell esdeveniment a tots els professionals del mitjans i a tots aquells que es van quedar sense poder veure als millor. També els nens i nenes de les nostres escoles, podran entrar lliurement, cosa que va ser mot difícil al 2018.

L’escenari, el majestuós frontó de 54 metres d’Olimpics; els actors, els pilotaris  Arbe i Lopez (Espanya) i Olharan i Etxeto (França). A l’acabament, es farà lluirament dels premis i de distincions a les participants de la Marató. Us hi esperem.

Descarrega’t aquí la teva entrada

Dossier de premsa