Sponsors Oficials

advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement

Aquest passat dissabte els Frontons Olímpics de Vall d’Hebron van acollir la 39 Edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Pilota Mà, organitzada per la Federació Catalana de Pilota amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona.

Els aficionats catalans varen poder gaudir dels millors manistes del moment, així com de les joves promeses de la pilota catalana.

En el partit estel·lar el pilotari Jokin Altuna arribava com a vigent campió manomanista i del «Cuatro y Medio», però va topar en la seva estrena al Parelles amb una gran versió d’Iker Irribarria i Beñat Rezusta, que el van doblegar al marcador i van impressionar amb la seva fortalesa.

Van causar una gran impressió al públic barceloní tant Irribarria com Rezusta. Va dominar «el bombardero de Bergara» a un Martija a qui se’l va veure més just del que és habitual, i que no li va treure pilota al d’Arama. Va tenir electricitat al cop i perill amb la volea Irribarria, que va quallar una molt bona actuació.

Jokin Altuna va arribar fins on va poder, i va aconseguir esbandir el marcador electrònic amb una desena de tantos.

En el partit de Promoció la parella formada per Salaberria i Erostarbe es va imposar amb comoditat a la dupla formada per Víctor – Gaskue.

Prèviament aquests partits van tenir lloc els partits d’exhibició de les escoles de pilota de la Casa de los Navarros, el Club Natació Terrassa, el Club Pelotari Santa Coloma i el Club Gimnàstic de Tarragona. En el partit de categoria femenina es varen enfrontar la Laia Cancio i la Leire Arribas contra la Sandra Alonso i la Eva León, i en el de categoria masculina, Asier Arribas i Nil Gómez contra Sergi Queralt i Pau Blanca.

En acabar els partits, els pilotaris Iker Irribarria i Beñat Rezusta vencedors del duel estel·lar, van rebre els Trofeus de Campions de la XXXIX Edició del Torneig Internacional Ciutat de Barcelona de Pilota Mà, de mans de la Sra. Susana Closa, Gerent de l’Institut Barcelona Esports i del Sr. Agustí Brugués, President de la Federació Catalana de Pilota.

Fotos de la XXXIX Edició del TICB de Pilota Mà