Sponsors Oficials

advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement

Barcelona serà la seu aquest proper dissabte 20 de Novembre, que servirà d’enlairament d’un Campionat Parelles 2022 de cinc mesos de durada. Igual que en anys anteriors, ASPE i Baiko posaran en lliça 4 parelles per empresa i comptarà amb els play off previs a la lligueta de semifinals.

ASPE ha triat les parelles següents per al present campionat: Elezkano II-Zabaleta; Ezkurdia-Tolosa; Irribarria-Rezusta i Altuna III-Martija. Per part de Baiko jugaran: Penya II-Albisu; Jaka-Mariezkurrena II; Urrutikoetxea-Aranguren i Laso-Imaz.

A Barcelona començaran les hostilitats amb l’encontre entre Altuna III-Martija davant Irribarria-Rezusta. Altuna III arriba a Barcelona pletòric després de proclamar-se el passat diumenge al Frontó Biscaia, Campió del 4 i Mig, en el que es va imposar en la Final a Laso.

Aquest partit s’enmarca dins la XXXIX Edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Pilota Mà organitzat per la Federació Catalana de Pilota amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona. La jornada que se celebrarà aquest dissabte 20 de Novembre als Frontons Olímpics de la Vall d’Hebron, començarà a les 16:30h amb dos partits de les escoles de pilota de diferents Clubs de Catalunya, el primer de categoría femenina, en el que s’enfrontaran Laia Cancio i Leire Arribas contra Sandra Alonso i Eva León; i en el de categoría masculina, s’enfrontaran Sergi Queralt i Pau Blanca contra Asier Arribas i Nil Gómez.

En acabar aquests partits es donarà pas als partits dels professionals, en primer lloc el corresponent a la 1ª Jornada del Campionat de Mà Parelles de Promoció, i per últim, el partit estel·lar esmentat abans corresponent a la 1ª Jornada del Campionat de Mà Parelles Professional.

—————————————————————————————————————————————————–

Preu entrades (no numerades): 25€
Menors de 14 anys entrada gratuïta (sense dret a seient). Sempre acompanyats d’un adult.
 
Venda d’entrades online:
 
Dies 17 i 18 de Novembre de 17h a 19h venda d’entrades a la Seu de la Federació Catalana de Pilota (Passatge Permanyer, 3 baixos, 08009 Barcelona)
 
I el mateix dia del Torneig des de les 15:30h a les Taquilles dels Frontons de la Vall d’Hebron.