Publicidad

advertisement

Aquest cap de setmana passat ha tingut lloc a Vallelado la 82 Edició de la Copa del Rei de Pilota, amb representació catalana en l’especialitat de pala curta. L’expedició catalana estava formada pels pilotaris Emiliano Skufca, Agustí Brugués II i Javier Carro.

En les semifinals de dissabte els pilotaris de la Federació Catalana de Pilota, Emiliano Skufca i Agustí Brugués II, es van desfer amb comoditat de la dupla de la Federació Aragonesa per 2-0 (15-5 i 15-7).

En la gran final de diumenge, els catalans s’enfrontaven a la dupla de Castella i Lleó que prèviament s’havia imposat a Navarra en l’altre semifinal. La dupla castellano-lleonesa, que jugava davant del seu públic va estar formada per en Daniel Arranz «Cholo», de davanter, i l’Imanol Ibáñez de seguer.

El primer set va ser igualat amb punts que queien d’una banda i altra arribat a un parcial de 9 a 9. A partir d’aquest moment Catalunya va prendre avantatge sumant punts fins a arribar al 15-9 final del primer set, per a desesperació del públic assistent que veia com se li escapaven les finals als de casa.

El segon set va continuar amb la mateixa tònica, amb punts molt disputats sense que cap parella aconseguís escapar-se, i encara que Castella i Lleó va començar a prendre avantatge arribant a un parcial de 6-10, els catalans, molt atents, es van anar apropant fins al 8-10. Castella i Lleó va reaccionar  sumant quatre punts més, 9-14, però sense rematar el partit. Màxima emoció amb cinc boles perquè el locals forcessin el tercer set, i amb el públic expectant, però els catalans es van anar apropant, sense cometre cap error fins arribar al 15-14 definitiu en el marcador, consumant la remontada i proclamant-se Campions de la Copa de Rei.

Els pilotaris catalans van dedicar el títol al President de la Federació Catalana.

 «Fotografia cedida per la Federación Española de Pelota”

 

0 Compartir
Compartir
Twittear