Publicidad

advertisement
Classificats com a primers de grup en l’especialitat de pala curta per la Copa del Rei que es disputarà a Vallelado la setmana que vé.
 
Aquest passat cap de setmana s’ha disputat a Íscar el Campionat d’Espanya de Federacions en F36m, que donava accés a la Copa del Rei, amb sort dispar pels equips catalans de paleta cuïr i pala curta.
 
A pala curta, la dupla formada per Emiliano Skufca i Agustí Brugués II ha guanyat amb solvència els tres partits disputats contra les federacions de Navarra, Castella la Manxa i Galícia, amb les que havia quedat enquadrada en el grup A del Campionat.
 
A paleta cuir, tot i el bon joc desplegat els nostres pilotaris Javier Carro i Oscar Rodríguez no han pogut aconseguir la classificació per la Copa del Rei en caure contra les federacions de Castella i Lleó, Galícia i Andalusia.
 
Així doncs, els catalans Emiliano Skufca i Agustí Brugués II, es veuran les cares amb el conjunt de l’Aragó, 2n classificat del Grup B, en les semifinals de l’especialitat de pala curta de la Copa del Rei que es disputaran aquest dissabte a les 20h al Frontó de Vallelado.
 
La final se celebrarà el diumenge contra la Federació vencedora de l’altre semifinal, que enfrontarà a Castella y Lleó contra Navarra.
 
Els partits es podran seguir en directe a la plataforma de LaLigaSports.
 
0 Compartir
Compartir
Twittear