Publicidad

advertisement

El Club Natació Barcelona va caure en les semifinals del Campionat d’Espanya de Clubs en F36m de Divisió d’Honor celebrades el passat cap de setmana a Pamplona, tan a paleta cuïr com a pala curta.

El Campionat va començar amb un minut de silenci en memòria del Sr. Iñaki Peralta, qui va ser col·laborador de la Federación Española de Pelota, y fill del vicepresident de la mateixa, el Sr. Baldomero Peralta.

Pel que fa a la competició, a paleta cuïr, la parella cenebista formada per Rodrigo Rodríguez i Javi Carro no ho va posar gens fàcil a la parella d’Stadium Casablanca, que acabaria classificant-se per la final. Els catalans van començar cedint el primer set per 6-15, però van fer un gran segon set en el que es van imposar als aragonesos per 15-14, forçant d’aquesta manera el set de desempat, on finalment van acusar el l’esforç i van perdre per 3-10.

I a pala curta, la dupla barcelonina formada per l’Emiliano Skufca i el Carles Sanz es va veure superada clarament per la parella del Club Oberena de Pamplona, que va imposar-se en el primer set per un contundent 1-15 amb molts errors no forçats per part dels cenebistes. En el segon set tot i la reacció dels catalans, que van començar dominant, també van acabar perdent per un ajustat 13-15.

Ara toca canviar el xip i concentrar-se en el Campionat d’Espanya de Federacions i en la Copa del Rei.

 

0 Compartir
Compartir
Twittear