Publicidad

advertisement

L’equip de ferramenta del Club Natació Barcelona participarà aquest proper cap de setmana a la Fase Final del Campionat d’Espanya de Clubs en F36m de Divisió d’Honor, que tindran lloc al mític Frontó Labrit de Pamplona.

Els de l’escollera estaran presents en tan en la modalitat de pala curta com en la de paleta cuïr, modalitat en la que feia molts anys que no s’aconseguia arribar a les semifinals de la competició.

Les semifinals se celebraran el dissabte 10 d’Abril a partir de les 10h, en el cas de la modalitat de paleta cuïr, els catalans Javier Carro i Rodrigo Rodriguez/Oscar Rodríguez s’enfrontaran a la dupla de l’Stadium Casablanca. I a pala curta, els cenebistes Emiliano Skufca i Carles Sanz buscaran un lloc en la final contra el Club Oberena de Pamplona.

Les Finals tindran lloc el diumenge 11 d’Abril a partir de les 10h.

Tots els partits es podran seguir en directe a través de la plataforma de LaLigaSports.

Podeu trobar tota la informació de les Fases Finals aquí.

 

 

0 Compartir
Compartir
Twittear