Publicidad

advertisement
Xavi Dalmases i Albert Domínguez, del CN Terrassa, Campions absoluts de Catalunya de Frontennis Olímpic per Parelles.
 
La dupla egarenca s’ha imposat en la gran final de la competició, que s’ha celebrat als Frontons Municipals de Bac de Roda, a la parella del Club frontennis Igualada, formada per en Marc Esteve i l’Adrià Cano, per 15-12 i 15-11.
 
En les semifinals, que també s’han disputat avui, els de Terrassa han superat en un partit molt disputat a la dupla del Club Frontenis Abrera formada per en Jose Juan Cuesta i en Sergi Solanas, en tres sets per 15-9, 11-15 i 10-7.
 
En l’altre semifinal, els igualadins s’han desfet de la parella A de Terrassa formada per en Dani López i en Vicenç Sellarès, per 15-11 i 15-13.
 
El proper diumenge tindran lloc, també a Bac de Roda, les semifinals i final de 2ª categoria.
 
0 Compartir
Compartir
Twittear