Publicidad

advertisement

Aquest diumenge 21 de març a partir de les 10:30h tindrán lloc als Frontons de Bac de Roda les semifinals i Final de 1ª categoria del Campionat de Catalunya de Frontennis Olímpic per Parelles 2020-2021.

Competició que va començar a disputar-se el passat mes de setembre de 2020 i que va quedar aturada el mes d’octubre com a conseqüència de les restriccions aplicades pel PROCICAT per a contenir la pandèmia de la COVID-19. 

Després de que la setmana passada es reprengués la competició amb la disputa dels partits pendents de la fase de lliga, aquest cap de setmana comença la Fase Final.

En la 1ª semifinal de 1ª categoria, s’enfrontaran el Club Frontennis Igualada contra el Club Natació Terrassa A, i en la 2ª semifinal buscaran un lloc en la gran final el Club Natació Terrassa B i el Club Frontenis Abrera. Acabades les dues semifinals tindrà lloc la final, que proclamarà als Campions absoluts d’olímpica de Catalunya.

Els partits es podran seguir en directe a través de la nostra pàgina de facebook.

El diumenge 28 de març, també als Frontons de Bac de Roda, se celebraran les semifinals i final de 2ª categoria, així com la promoció a 1ª categoria.

 

0 Compartir
Compartir
Twittear