Organigrama

 

Agustí Brugués
President: Agustí Brugués i Puig

Es el president d'aquesta Federació desde el any 1985.Tota la seva vida ha estat dins del mon de la pilota, destacant com a jugador en Frontennis i Ferramenta, ha defensat els colors de la Federació i del Club Natació Barcelona.

 

Josep Mª Mirapeix

Vicepresident 1º: Josep Mª Mirapeix Vicens

Es membre de la Federació desde l'any 1978. Ha estat jugador de Cesta Punta, vinculat sempre al Club Vasconia. Va ser professional de aquesta modalitat unes temporades,després d'aconsseguir tots els titols possibles com amateur.

 

 
Jordi Albanell
Vicepresident 2ª: Jordi Albanell Pemán

Es membre de la Federació desde l'any 1985. Com a jugador, va ser practicant de frontennis. Ha estat vinculat al club Picadero i actualment al club Laieta. Es el responsable de l'Escola de Frontennis.

 

J. Antonio López Iturri

Vocal Mà en Trinquet: José Antonio López Iturri

Es membre de la Federació desde l' any 1985. Ha estat jugador de má, vinculat avui dia al club Casa de los Navarros. Es el gran impulsor de l'Escola de Má de la Federació.

 

Joan Salvatella

Tresorer: Joan Salvatella Baqué

Es membre de la Federació desde l'any 1978. Es també president i alma mater del Club Atano. Jugador polivalent va practicar apart de la Má, la ferramenta i el frontennis.

 

Daniel Esforzado

Secretari: Daniel Esforzado i Cambra

Es membre de la Federació desde l'any 1985. Com jugador va practicar la modalitat de ferramenta. Sempre ha estat vinculat al Club Natació Barcelona i al Deportivo Piscinas.

 

Jaime Zudaire

Vocal de Ferramenta: Jaime Zudaire Osacar

Es membre de la Federació desde l'any 1978. Ha practicat las modalitats de remunta i ferramenta, tant en el camp d'afeccionats com en el de professionals. Vinculat al Club Natació Barcelona.

 

Alejandro García

Vocal de Cesta Punta: Alejandro García Pastor

Es membre de aquesta Federació desde l'any 1978. Actualment es també el president del Club Vasconia. En la seva epoca de jugador va practica quasi totes les modalitats de la pilota.

 

 
Judith Campoy Alvarez
Delegada de modalitats femenines i vocal de frontennis: Judith Campoy Alvarez

Ha sigut i és la màxima figura femenina de la pilota catalana, encara en actiu. Delegada del TEnnis Key Club i membre de la Comisió nacional "Mujer y pelota".

 

Joan Molina Guerindiain

Delegat de Ferramenta en trinquet: Joan Molina Guerindiain

Club Natació Barcelona. Gran jugador de Mà, encara en actiu. A més a més és l'actual responsable de la secció de pilota del Club Natació Barcelona.

 

LLuis Duró

Assesor juridic: Lluis Duró i Torres

És membre de la Federació desde l'any 1978. A més a més es el President del Comité de Jutges de Catalunya. En la seva epoca de jugador va practicar la modalitat de ferramenta. Ha estat vinculat sempre al club Natació Barcelona.

 

Enric Muñoz

Coordinació i Premsa: Enric Muñoz Iglesias

És l'ultim membre en arribar a la Federació (1998). Es el responsable de l'Escola de Ferramenta. És el únic membre de la Federació encara en actiu com jugador. Vinculat de sempre al club Deporivo Piscinas.
Amb la col.laboració de

UFEC

Esport mou Catalunya

UFECTV

Laguarda joiers

Laguarda joiers

Merceria Santa Ana

Merceria Santa Ana

Video Ciutat Barcelona

Video Pilota

LLoguer frontons

LLoguer Frontons

Enquesta

Quina categoria és la que més t'agrada?