Sponsors Oficials

advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement

Aquest passat cap de setmana van tenir lloc al Frontó Municipal d’Ezcabarte (Navarra), les Fases Finals del Campionat d’Espanya de Frontball en categories Senior masculí i femení, i Juvenil masculí i femení.

Pel que respecte a la categoria juvenil masculina, el català Asier Arribas, després de superar la fase de grups, va caure a quarts de final contra el pilotari de La Rioja, Álvaro Canseco, en un partit molt igualat que es va decidir en el tercer joc (10-7, 9-10 i 2-5).

En la categoria juvenil femenina, és on va saltar la sorpresa amb la classificació per la gran Final de diumenge de dues representants de la Federació Catalana de Pilota, les pilotaris procedents del Club Casa de los Navarros, Leire Arribas i María García, després de superar la tarda del dissabte les seves respectives semifinals.

D’aquesta manera, les dues catalanes varen protagonitzar una Final inèdita, en la curta història d’aquesta nova modalitat. En aquest duel fratricida, la María va aconseguir imposar el seu joc per a superar a la seva companya Leire Arribas per un ajustat 10-8 i 10-7, proclamant-se d’aquesta manera Campiona d’Espanya de Frontball de la present edició. Cal destacar també el sotscampionat obtingut per la Leire. Totes dues jugadores han completat un excel·lent campionat.

Se’ns dubte aquesta fita omple d’orgull a la Federació Catalana de Pilota, i posa en valor la gran tasca realitzada any rere any per l’escola de pilota de la Casa de los Navarros.

Fotos cedides per la Federación Española de Pelota