Sponsors Oficials

advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement

Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat al Frontó Municipal d’Ezcabarte (Navarra), la Fase Prèvia del Campionat d’Espanya de Frontball en categories masculina senior, femenina senior, masculina juvenil i femenina juvenil.

Han representat a la Federació Catalana de Pilota, que estrenava nova equipació, 6 frontballers procedents de la Casa de los Navarros, dels quals 3 d’ells han aconseguit classificar-se per les Fases Finals de la competició.

En la categoria masculina juvenil, el jove jugador Asier Arribas ha demostrat el seu bon joc i s’ha classificat com a primer del seu grup, obtenint d’aquesta manera el passi a quarts de final, en els que s’enfrontarà al jugador de La Rioja, Álvaro Canseco.

En la categoria femenina juvenil, les dues participants catalanes, la Leire Arribas i la María García també han obtingut el passi per les semifinals de la competició. En la primera de les semifinals, la María s’enfrontarà a l’Ane Mendiburu, del Club Huarte de Navarra, i la Leire s’enfrontarà a la Leyre Oscoz, del Club Oberena de Navarra.

Pel que fa la categoria masculina senior, els jugadors Alex Ibarra, Kimetz Mardaras i Eduardo García, tot i fer un bon paper, no han pogut superar la fase de grups.

La Fase Final del Campionat, es disputarà aquest proper cap de setmana també al Frontó Municipal d’Ezcabarte, i els partits es podran seguir en directe a través del canal de Facebook de la Federación Española de Pelota.