Sponsors Oficials

advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement
El català Biel Vaghi, jugador del Club Natació Terrassa i la Federació Catalana de Pilota, s’ha proclamat aquest cap de setmana, a les instal·lacions del Real Club Náutico de Tenerife, Campió del Màster Nacional de la Federación Española de Pelota en la modalitat de Frontenis Olímpic i Subcampió en la modalitat de Paleta Goma en categoria cadet.
 
Cal destacar també, que ha estat l’únic jugador de la seva categoria en arribar a les finals de les dues modalitats en joc.
 
A frontennis olímpic ha format tàndem amb el jugador Alejandro Mateo del Real Club Náutico de Tenerife, i en la gran final s’han enfrontat a la parella del Círculo de la Amistad formada per Samuel Morales i Airam Gómez, guanyant en el definitiu tercer set per 10 a 9, en un partit molt igualat, on s’ha pogut veure el gran nivell de les dues parelles.
 
A paleta goma el jove jugador català ha caigut en la final contra en Pablo López de la Federació de Castella i Lleó, també per un marcador molt ajustat, 10-9 i 10-8.
 
Enhorabona Biel!