Sponsors Oficials

advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement
El proper diumenge 27 de Març l’equip de pilota del Club Natació Barcelona es desplaçarà a Navarra amb l’objectiu de conquerir el Títol de Campions d’Espanya de Clubs de Divisió d’Honor de Ferramenta.

Els cenebistes, que han finalitzat amb brillantor com a primers classificats la Fase de Lliga del Campionat, sumant 16 victòries i concedint tan sols dues derrotes, s’enfrontaran en la gran final als val·lisoletants del conjunt Puertas Bamar, 2ns en la classificació general.

L’escenari escollit per acollir les finals serà el mític Frontó Labrit  de Pamplona, on a partir de les 10h tindrà lloc el primer dels partits, el de paleta cuir, on la dupla del conjunt català, que previsiblement estarà formada pels pilotaris Agustí Brugués II i Jhoan Torreblanca buscaran adjudicar-se la primera de les finals.

I posteriorment, en la segona final, la de la modalitat de pala curta, l’Emiliano Skufca i en Rubén Ayarra, buscaran donar la victòria al Club Natació Barcelona i sumar un nou títol en el seu extens palmarès.

Les Finals es podran seguir en directe a través de la pàgina de Facebook de la Federación Española de Pelota.

Molta sort!!!