Sponsors Oficials

advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement advertisement

Aquest cap de setmana s’han celebrat als Frontons del Ègora Olímpics Vall d’Hebron les Fases Finals del Campionat de Catalunya de Frontennis X3 per Parelles 2022 de les 5 categories en joc, on el públic assistent ha pogut gaudir de grans partits en unes magnífiques instal·lacions. 

En la categoria d’Honor s’ha proclamat campiona la dupla del Club Natació Terrassa «B» formada pel jove Biel Vaghi i l’Alex Navarro, que després d’imposar-se el dissabte en les semifinals a la parella del Club Frontennis Igualada formada per en Marc Esteve i en José Fernández, ha guanyat avui en la Gran Final per 15-12 i 15-7 als germans Julià i Ramón Isaac López del Club Frontennis Sant Martí «A». Els de Sant Martí de Sesgueioles s’havien desfet en les semifinals de la parella «A» del CN Terrassa per 12-11 i 10-9 en un partit molt igualat.

El títol de campions de 1ª categoria se l’han adjudicat en Víctor Herranz i l’Andreu Clopés, del Club Frontenis Cerdanyola «A», després de superar ahir en les semifinals a la parella «B» del Club Deportiu Terrassa Hockey, formada per en Santi Ortega i l’Adrià Farré, i derrotar avui en la Final a la parella «A» també del CD Terrassa Hockey, formada per l’Oscar Torres i en Xavier Sellarès, per 13-10 i 14-5.

A segona categoria, els joves pilotaris igualadins Pau Vergara i Adrià Claramunt, del Club Frontennis Igualada, s’han proclamat campions en vèncer per 11-15, 15-10 i 10-8 a l’Aitor Tena i en Javi Vetoret, del Club Frontennis Abrera, en la que ha estat sens dubte la Final més disputada de la jornada. Prèviament s’havien desfet en les semifinals de la parella «C» d’Abrera, formada per en Jonathan Alonso i en Manuel Fernández.

En Carlos Domínguez i en Xavier Amatller (Independents), s’han fet amb el títol de campions de 3ª categoria després de guanyar ahir en les semifinals a la jove parella del Club Pilota Bac de Roda formada per l’Àdrià Gómez i en David Rodríguez, i superar avui en la Final per 15-7 i 15-9 a la dupla del Club Frontennis Sant Martí formada pels germans Jordi i Xavi Montaner.

I finalment, s’han proclamat campions de la 4ª categoria els germans Cristian i Manuel Ruiz del Viso, del Club Frontennis Sant Martí, en imposar-se comodament per 15-7 i 15-2 en la Final a la dupla del Club Frontó Sant Fost, formada per l’Alberto Gil i en Daniel Reyes.

Enhorabona a tots els participants, i en especial als campions i sotscampions!

Resultats Fases Finals