Publicidad

advertisement

Aquest proper dissabte 9 de Gener de 2021 a partir de les 11 hores, el Club Natació Barcelona debutarà en la 1ª jornada del Campionat d’Espanya de Clubs en F36m de Divisió d’Honor contra la A.D. San Juan de Pamplona com a local en el frontó del CEM Olímpics Vall d’Hebron.

El conjunt cenebista que buscarà començar amb bon peu el campionat, ha quedat enquadrat en el grup A amb el Club Tenis Pamplona, el Club Puertas Bamar, la A.D. San Juan i el Kurene Sopela.

L’equip català estarà format pels següents pilotaris: Emiliano Skufca, Agustí Brugués, Carles Sanz, Pierre Casteran, Marc Capdevila, els germans Rodrigo i Oscar Rodríguez, Javier Carro, Ernesto Ariel Álvarez, Quim Oliva, Alex García Fresquet, Alex García López, Mario Vázquez i Paco Díaz.

0 Compartir
Compartir
Twittear