Publicidad

advertisement

El govern ha anunciat avui dijous 19 de novembre, la flexibilització de les mesures de  tancament de les instal·lacions esportives.

A l’espera de la publicació definitiva al DOGC, prevista per demà, us avancem que el govern ha anunciat que es permetrà l’obertura dels equipaments esportius a partir del proper dilluns dia 23.

Aquesta obertura estarà subjecte a limitacions d’aforament fins a un màxim del 50% de l’aforament esportiu en instal·lacions a l’aire liure i del 30% en instal·lacions tancades, la qual cosa permet la pràctica de la pilota en totes les seves especialitats tant en la modalitat individual com en 2 contra 2.

Pel que respecte als grups d’escola de les diverses modalitats de pilota, es permet el seu funcionament, i no és d’aplicació en aquesta activitat el límit de 6 persones, tal com estableix el document emès pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Caldrà cita prèvia per poder accedir a les instal·lacions i no es podran utilitzar els vestidors ni les dutxes.

Respecte a les competicions de la Federació Catalana de Pilota, aquestes no es podran reprendre fins el 4rt tram del pla de flexibilització, previst pel 4 de gener de 2021.

 

0 Compartir
Compartir
Twittear