Publicidad

advertisement

El govern ha anunciat avui dijous 19 de novembre, la flexibilització de les mesures de tancament de les instal·lacions esportives.

A l’espera de la publicació definitiva al DOGC, prevista per demà, us avancem que el govern ha anunciat que es permetrà l’obertura dels equipaments esportius a partir del proper dilluns dia 23 de Novembre, així doncs, ens alegrem d’informar-vos que obrirem els Frontons de Bac de Roda el proper dilluns.

Aquesta obertura estarà subjecte a limitacions d’aforament fins a un màxim del 50% de l’aforament esportiu en instal·lacions a l’aire liure, la qual cosa permet la pràctica de la pilota en totes les seves especialitats tant en la modalitat individual com en 2 contra 2.

Pel que respecte als grups d’escola de les diverses modalitats de pilota, es permet el seu funcionament, i no és d’aplicació en aquesta activitat el límit de 6 persones, tal com estableix el document emès pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. 

Caldrà cita prèvia per poder accedir als frontons i no es podrà utilitzar el vestidor ni les dutxes.

Per tal de respectar el toc de queda, els frontons tancaran a les 21:00 hores. 

0 Compartir
Compartir
Twittear