Publicidad

advertisement

L’equip de ferramenta de la Federació Catalana de Pilota no va poder fer-se amb la Copa del Rei en la modalitat de pala curta, celebrada a la «Ciudad Deportiva A Torre» de La Coruña.

El conjunt català que s’enfrontava en les semifinals de la competició a la Federació de Navarra, va començar el partit amb la dupla formada per Emiliano Skufca i Carles Sanz, que ben aviat va fer-se amb el domini del 1r set imposant el seu joc i obtenint una important ventatge en el marcador. Decantant aquest primer set al seu favor per un contundent 15-4.

El segon set va començar amb gran igualtat en el marcador, però amb la parella catalana per davant en el marcador. 

I amb 5-4 a favor de la parella catalana, va tenir lloc la lesió de Carles Sanz, amb una micro-rotura a l’abductor de la cama dreta, fet que va comportar un canvi en la dinámica del partit, ja que va descentrar els catalans, que fins aquell moment es van mostrar superiors als seus rivals.

En Carles va ser substituït per Agustí Brugués II, que finalitzaria el partit. La dupla navarresa es va imposar finalment en el segon set per 9-15. 

I en el tercer i definitu set, els navarresos, Labiano – Sanz van guanyar per 7-10, aconseguint d’aquesta manera l’accés a la Final, en la que es van proclamar Campions en superar a Castella i Lleó per 15-13 i 15-13.

 

0 Compartir
Compartir
Twittear