Publicidad

advertisement

Del 9 al 12 d’Octubre la Federació Catalana ha participat en el Campionat d’Espanya de Federacions de Frontennis Pre en categories infantil, cadet i juvenil, que ha tingut lloc a Castelló.

En categoria infantil, la parella A formada per Víctor González i Aleix García, del CN Terrassa, han superat la fase de grups arribant a quarts de final de la competició on han estat derrotats per la parella B de València.  Per la seva banda, la parella B formada pel jugador del CF Igualada Oriol Claramunt, Martí Millans del Club Pilota Bac de Roda i Javier Alarcón del CN Terrassa han mostrant en tot moment un bon joc, però els resultats no han estat suficients per superar a les altres seleccions (2-0 en les tres partides).

En categoria cadet, la parella A formada per en Pau Vergara (CF Igualada) i Biel Vaghi (CN Terrassa) no ha pogut passar de la fase de grups. En la primera partida el resultat ha estat de 2-0 en contra, i en la segons 1-2 perdent en l’últim punt en una partida molt disputada. Per la seva banda, l’equip B format per dos jugadors del CF Igualada, Martí Claramunt i Aitor Doncel, i un jugador del Club Pilota Bac de Roda, David Rodríguez, tampoc ha pogut accedir a quarts de final en perdre les dues partides de la fase de grups.  En la primera s’han notat els nervis i en la segona més tranquils, han millorat el seu joc, però no ha estat suficient.

Finalment, en categoria Juvenil, en Pau Vergara (CF Igualada) i Biel Vaghi (CN Terrassa) han disputat tres partides, en les quals tot i l’esforç de la parella, els resultats han estat desfavorables (2-0) en les tres partides.

Tot i els resultats, s’ha de reconeixer l’esforç dels jugadors ja que molts d’ells era el primer cop que competien a nivell estatal. 

Seguirem treballant per a obtenir millors resultats en properes ocasions.

 

0 Compartir
Compartir
Twittear