Publicidad

advertisement

Diumenge van tenir lloc al Frontó del Club Natació Barcelona les Finals de totes les categories seniors del Campionat de Catalunya de Mà per Parelles 2020, amb gran protagonisme per la Casa de los Navarros, que es va adjudicar els títols de 1ª categoria masculina i femenina, i pel Club Pelotari Santa Coloma, que es va endur els títols de 2ª i 3ª categories masculines.

La jornada va començar a les 10:00h amb la final de 3ª categoria, entre dues parelles del Club Pelotari Santa Coloma, la «A» formada per J. Manuel Miguel Mata i José Luis González, que s’adjudicarien el títol de campions en vèncer per 22-14 a la parella «B» formada per Leo Alonso i Elías Alonso.

A les 10:40h es va disputar la final de la categoria femenina entre dues parelles de la Casa de los Navarros, en la que la Maria García i  la Eva León van guanyar 22-7 a Leire Arribas i Míriam Ballesta.

En la final de 2ª categoria es van proclamar campions la dupla del Club Pelotari Santa Coloma formada per Alberto Ayuso i Antonio Pérez, en derrotar a la parella del Club Natació Barcelona formada per Joan Oliva i Quim Oliva, pare i fill respectivament, per 22-11.

I per acabar, en la gran final de 1ª categoria, la dupla de la Casa de los Navarros formada per Andoni Arrasate i el jove Víctor León es va fer amb el títol de campions absoluts de Catalunya de Mà per Parelles en vèncer per 22-19 a la dupla del Club Natació Barcelona, formada per Javier Cantón Cámara i Rubén Cámara, en un partit molt igualat en que els cenebistes van començar per davant en el marcador.

Finalment, es va procedir a l’entrega de trofeus, que va comptar amb la presència del Sr. Agustí Brugués, President de la Federació Catalana de Pilota; i els Srs. Josep Mª Mirapeix i Paco Díaz, Vicepresident i vocal de la Federació respectivament.

Resultats Finals

Videos Finals: Final 3ª / Final Femenina / Final 2ª / Final 1ª

Fotos cortesía de Sandra Alonso (Delegada del Club Pelotari Santa Coloma)

0 Compartir
Compartir
Twittear