Publicidad

advertisement

Aquest proper diumenge 11 d’Octubre el Club Natació Barcelona acollirà, a porta tancada, les finals del Campionat de Catalunya de Mà per Parelles 2020.

Es disputaran les finals de les 4 categories en joc. A les 10h tindrà lloc la final de 3ª categoria masculina entre dues parelles del Club Pelotari Santa Coloma, la parella A formada per José Manuel Miguel Mata i Jose Luis González, i la parella B formada per Leo Alonso i Elías Alonso.

La final de la categoria femenina se celebrarà a les 10:45h entre dues parelles de la Casa de los Navarros, la parella A formada per Sonia Mure i María García, i la parella C formada per Leire Arribas i Míriam Ballesta.

A les 11:30h tindrà lloc la final de 2ª categoria masculina que enfrontarà la dupla del Club Natació Barcelona «A», formada per Joan Oliva i Quim Oliva, pare i fill respectivament, contra la parella del Club Pelotari Santa Coloma, formada per Alberto Ayuso i Antonio Pérez.

I per últim, lluitaran pel títol de Campions absoluts de Catalunya en categoria maculina, la dupla del Club Natació Barcelona, formada per Javier Cantón Cámara i Rubén Cámara, i la parella de la Casa de los Navarros «A» formada per Andoni Arrasate i Asier Arribas.

En finalitzar els partits es procedirà a l’entrega de trofeus. 

* En cas de pluja les finals s’aplaçaran a un altre dia.

Les finals es podran seguir en streaming a través del nostre canal de youtube. A continuació us deixem els enllaços de cada final:

Final 3ª categoria masculina

Final categoria femenina

Final 2ª categoria masculina

Final 1ª categoria masculina

 

0 Compartir
Compartir
Twittear