Publicidad

advertisement

Els dies 9, 10, 11 i 12 tindrà lloc a Castelló de la Plana el Campionat d’Espanya de Federacions de Frontennis Pre en les categories d’infantil, juvenil i cadet.

La Federació Catalana que comptarà amb la participació de fins a 5 parelles, una de juvenil, dues de cadets i dues d’infantil, s’enfrontarà a federacions com la valenciana, la de l’Aragó, la de Castella-la-Manxa, etc…

L’expedició catalana, encapçalada per Yolanda García, com a delegada de l’equip, i dirigida pels tècnics Xavier Dalmases i Albert Domínguez, estarà formada per 5 jugadors del Club Natació Terrassa, Biel Vaghi, Nil Gómez, Javier Alarcón, Aleix García i Víctor González; 4 jugadors del Club Frontennis Igualada, Pau Vergara, Oriol Claramunt, Martí Claramunt i Aitor Doncel; i 2 jugadors del Club Pilota Bac de Roda, Martí Millans i David Rodríguez. 

Molta sort!

0 Compartir
Compartir
Twittear