Publicidad

advertisement

Aquest cap de setmana ha tingut lloc al frontó del Club Natació Barcelona el II Campionat de Catalunya de Frontball, amb la particpació de 38 frontballers de la Casa de los Navarros, el Club Pelotari Santa Coloma, el Club Pilota Bac de Roda i el club anfitrió.

El campionat s’ha disputat a porta tancada seguint els protocols de prevenció de la COVID19 establerts per la Federació Catalana de Pilota i el CNB.

A 1ª categoria masculina el pilotari de la Casa de los Navarros, Rubén Arribas ha revalidat el títol de l’any passat imposant-se en la final al jugador del País Valencià, cedit al Club Natació Barcelona en motiu d’aquest campionat, Ricard Sentandreu. Ha estat un partit molt igualat que s’ha decidit en el tercer joko (10-6, 8-10 i 5-2).

En la categoria femenina absoluta la jugadora valenciana Carolina Parra, que representava al Club Pilota Bac de Roda, ha superat en la final a la jove pilotari de la Casa de los Navarros, Leire Arribas per 10-8 i 10-6.

En la 2ª categoria masculina s’ha proclamat campió el Christian Rumenov que s’ha desfet amb facilitat del seu company de la Casa de los Navarros, Iván Rodríguez, en dos jokos per 10-3 i 7-10.

En la categoria Sub-16, la final també ha estat entre dos frontballers de la Casa de los Navarros, on en Víctor Navarro ha vençut a en Víctor Martínez per 9-10, 10-6 i 5-3.

I finalment, en la final de la categoria Sub-13, en Cezari Bota s’ha proclamat campió després de vèncer al seu company de la Casa de los Navarros, Jan Blanca, per 10-9 i 10-6. 

Han fet l’entrega de trofeus el President de la Federació, el Sr. Agustí Brugués; el vicepresident, el Sr. Josep Maria Mirapeix; el vicepresident del Club Natació Barcelona, el Sr. Carlos Bascones; la Sra. Mónica García, en representació de la Casa de los Navarros; i el jugador valencià, Guillem Sentandreu.

Quadre del Campionat

 

0 Compartir
Compartir
Twittear