Publicidad

advertisement
La Federació Catalana de Pilota acaba 1ª del grup B del Campionat d’Espanya de Federacions Absolut en F36m en la modalitat de pala curta, i jugarà la Copa del Rei que tindrà lloc a La Coruña els dies 16, 17 i 18 d’octubre. En la modalitat de paleta cuir no s’ha aconseguit la classificació.
 
La Federació Catalana ha estat representada pels pilotaris Emiliano Skufca, Carles Sanz, Agustí Brugués II, Marc Capdevila i Javi Carro.
 
En la 1ª Jornada contra Castella-la-Manxa, a paleta, la parella formada per Marc Capdevila i Javier Carro ha guanyat per 15-3 i 15-10 contra la parella rival formada per Tena i Perales. I a pala curta, Emiliano Skufca i Carles Sanz, han superat a la dupla manxega Fernández – Herráiz per 15-3 i 15-4.
 
En la 2ª Jornada contra  Galícia, la parella catalana ha caigut derrotada en la modalitat de paleta en un partit molt ajustat per 15-8 i 10-15 i 7-10. I a pala curta s’ha aconseguit una comode victòria per 15-4 i 15-3.
 
I finalment, en la 3ª Jornada contra La Rioja, la dupla catalana ha estat derrotada en 3 jocs per 15-14 i 8-15 i 7-10 en la modalitat de paleta, mentre que a pala curta s’ha imposat amb claredat per 15-4 i 15-3.
 
0 Compartir
Compartir
Twittear