Publicidad

advertisement

Els dies 2, 3 i 4 d’Octubre es celebrarà a Pamplona el Campionat d’Espanya de Federacions en F36m en les especialitats de paleta cuir i pala curta.

La Federació Catalana, que estarà representada pels jugadors Emiliano Skufca, Carles Sanz, Agustí Brugués II, Marc Capdevila i Javier Carro, ha quedat enquadrada en el grup B amb les federacions de Galícia, La Rioja i Castella-la-Manxa, que jugaran els seus partits al frontó Oberena. Per la seva banda, el grup A estarà format per les federacions de Navarra, Castella i Lleó i Andalusia, que jugaran els seus partits al frontó Labrit.

Els dos primers classificats de cada grup disputaran la fase Final de la Copa del Rei que es disputarà a La Coruña els dies 16, 17 i 18 d’Octubre.

Tots els partits seran a porta tancada.

 

0 Compartir
Compartir
Twittear