Publicidad

advertisement

Els propers dies 18, 19 i 20 de Setembre el frontón Labrit de Pamplona acollirà la fase final del Campionat d’Espanya de Clubs de Divisió d’Honor en Frontó de 36 metres en les especialitats de mà individual i mà per parelles, i de paleta cuir i pala curta.

La parella de pala curta del Club Natació Barcelona formada per Emiliano Skufca i Pierre Casteran, després de realitzar una brillant fase de grups, s’enfrontarà el dissabte dia 19 de Setembre a partir de les 17:00h en les semifinals al Club Puertas Bamar.

En l’altre semifinal de pala curta, el Club Oberena s’enfrontarà al Club Tenis Pamplona.

Les finals de mà i ferramenta tindran lloc el diumenge 20 de setembre pel matí

Les retransmissions dels partits de la fase final es podran seguir en directe a través de la plataforma de la #LaLigaSportsTV:

0 Compartir
Compartir
Twittear