Publicidad

advertisement

Aquest cap de setmana s’han celebrat al Frontó de Roquetes les Finals del Campionat de Catalunya de Frontennis amb Pilota Lenta per Parelles 2020.

A 1ª categoria, la parella «B» del Club Pelotari Santa Coloma, formada Javier Martínez i Andreu Clopés, s’han proclamat Campions absoluts en vèncer a la parella «A» del mateix club formada per Juan Manuel Gargallo i José Fernández.

A 2ª categoria, s’ha proclamat campiona, aconseguint d’aquesta manera l’ascens directe a 1ª, la dupla formada per Jhoel Calizaya i Richard Maquera, d’Independents Bac de Roda 2 «A», que s’han imposat per 2-0 a la parella del CF Cerdanyola, formada per Jimmy Castelo i José Antonio Salvatierra.

A 3ª, la parella del CN Terrassa «B» formada per Vicenç Sellarès i el seu company, han aconseguit l’ascens directe a 2ª en guanyar per 2-0 a la parella del CF Igualada «B», formada per en Jordi Romero i en Roberto Fernández.

I a 4ª han aconseguit l’ascens directe a 3ª proclamant-se d’aquesta manera campions de la categoria, la dupla del CF Abrera, formada per Raúl González i Jonathan Alonso, que s’han imposat per 2-0 a l’Albert Domínguez i el Víctor Modenes del CN Terrassa «A».

0 Compartir
Compartir
Twittear