Publicidad

advertisement

Després de veure la impossibilitat de molts clubs i jugadors per a competir durant el mes d’agost i la dificultat d’encabir la competició durant els mesos de setembre i octubre, la Federació Catalana de Pilota ha pres la decisió de suspendre definitivament el Campionat de Catalunya de Frontennis Pre per Parelles 2020 per tal de no perjudicar el desenvolupament normal de la temporada 2020-2021.

En no disputar-se el Campionat de Pre 2020, la propera temporada es convocarà el Campionat de Pre 2021 sota les mateixes condicions i rànquing en que s’havia de disputar el d’enguany.  

Per altra banda, us informem que el Campionat de Frontennis de Pilota Lenta per Parelles 2020 es tornarà a disputar a partir del dissabte 4 de Juliol, sempre que s’acompleixin els terminis previstos en les fases de desescalada establertes per les autoritats competents. En breu us farem arribar el calendari modificat. Agrairem que les seus previstes per les jornades 5 i 6 del Campionat ens indiquin la seva disponibilitat per acollir-les

Atentament,

 

Yolanda García i Jordi Albanell

Delegats de Frontennis

FEDERACIÓ CATALANA DE PILOTA

Barcelona, 9 de Juny de 2020

 

0 Compartir
Compartir
Twittear