Publicidad

advertisement

ESPORT CATALÀ

Els esportistes federats, DAN, ARC i professionals poden fer esport individual a l’aire lliure dins la regió sanitària.

Obertura de Centres d’Alt Rendiment.

Els esportistes de lligues professionals poden fer entrenaments mitjans.

Entren Girona, Lleida, Catalunya central, Garraf i Alt Penedès.

Es permet la pràctica de totes les modalitat de caça i pesca dins la regió sanitària.

 

Des d’aquest dilluns, les regions sanitàries de Girona, Lleida, Catalunya Central i les àrees del Garraf i l’Alt Penedès se sumen a les del Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre, l’Alt Pirineu i Aran en la fase 1 de la desescalada, amb noves condicions per a la pràctica esportiva dels seus habitants. A més, es modifiquen algunes característiques de la pràctica esportiva en la fase 0, en què encara estan la regió sanitària de Barcelona, la seva Àrea metropolitana i l’àrea del Baix Montseny.

Fase 0 ,5
Els federats podran fer activitat esportiva individual a l’aire lliure, de 6 h a 10 h i de 20 h a 23 h, amb acreditació mitjançant llicència, inclosos espais naturals, dins la regió sanitària. En modalitats amb animals, es podrà realitzar on es trobin els animals, a l’aire lliure, amb cita prèvia i d’acord amb l’horari de pràctica previst. La pràctica es farà sense assistència de persona encarregada de l’entrenament. En cas d’esport adaptat, amb l’acompanyament d’un altre esportista. Sempre amb l’aplicació permanent de mesures de prevenció i higiene per prevenir el contagi.

Pel que fa als esportistes DAN i ARC, l’exercici a l’aire lliure es realitzarà sota les mateixes condicions que els federats. Pel que fa als entrenaments individuals, es podran realitzar sense limitació horària, als Centres d’Alt Rendiment, Centres Especialitzats d’Alt Rendiment, Centres de Tecnificació Esportiva i Centres Especialitzats de Tecnificació Esportiva. L’esportista podrà accedir al centre més proper al seu lloc de residència. Els entrenaments seran de modalitats sense contacte, amb l’acompanyament d’entrenador, amb acompanyament per als casos d’esport adaptat i menors, en trons màxims de 2,5 hores. S’haurà de nomenar un coordinador de compliment del centre, un cap mèdic i un coordinador per part de les federacions i desenvolupar un protocol propi del centre.

Els esportistes de lligues professionals, podran dur a terme entrenament mitjà sense limitació horària en les instal·lacions del club esportiu o SAD, sense limitació de desplaçament geogràfic. Els entrenaments es compondran de tasques individualitzades, treball tàctic no exhaustiu i sense contacte. En grups de treball de màxim 10 persones, amb un aforament d’un terç sobre la capacitat d’esportistes a la instal·lació, amb assistència de personal tècnic, sense mitjans i amb l’obertura de vestuaris.

Fase 1
La pràctica esportiva a l’aire lliure de federats i esportistes DAN i ARC, els entrenaments individuals d’aquests i els entrenaments mitjans dels esportistes de lligues professionals es mantenen amb les mateixes condicions que en la fase 0,5.

La novetat d’aquesta fase és que es permet la pràctica de totes les modalitats de caça i pesca dins la limitació geogràfica per a la desescalada, sense limitació horària. Es podrà fer forma individual o en grup, mantenint la distància de seguretat (amb  mascareta si no es pot mantenir aquesta distància), sense compartir equips ni utensilis de menjar i beguda, aplicant la desinfecció de tot el material pertinent.

 

0 Compartir
Compartir
Twittear