Publicidad

advertisement

ESPORT FEDERAT

Gràcies a l’acord entre la Unió de Federacions Esportives i la Universitat Oberta de Catalunya, els esportistes poden gaudir de diferents avantatges i descomptes per seguir formant-se professionalment.

Entre els avantatges, destaca el descompte del 10% en Graus i Màsters universitaris (i del 18% en període de matrícula anticipada). Pel que fa a la formació de Postgrau (Màsters, postgraus i especialitzacions), els federats tenen un descompte especial del 10% (i del 30% o un 20% en període de matrícula anticipada).

En els cursos de curta durada, d’idiomes i d’accés a la universitat, així com amb la formació professional i altres curses professionalitzadors, els esportistes poden gaudir d’un descompte especial del 10%.

A més, la UOC disposa d’un Programa d’Acompanyament a l’Esportista de Competició, que permet que els esportistes disposin de la figura del tutor, la base per poder guiar-los en la compatibilització plena de l’activitat acadèmica i la pràctica esportiva.

Descobreix tot el que pot oferir-te la teva llicència esportiva al web de la UOC, https://estudis.uoc.edu/ca/estudiar-online-convenis

Si sou federats i és del vostre interès, demaneu-nos el CODI per accedir a aquests descomptes.

 

0 Compartir
Compartir
Twittear