Publicidad

advertisement

DESESCALADA

A partir d’avui, dilluns 11 de maig, les regions sanitàries del Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre i Alt i Pirineu i Aran entren a la fase 1 de la desescalada, territoris on s’han modificat les condicions per a la pràctica esportiva.

Pel que fa els esportistes classificats com d’Alt Nivell i com d’Alt Rendiment poden realitzar entrenaments individuals sense limitació horària als Centres d’Alt Rendiment, Centres Especialitzats d’Alt Rendiment, Centres de Tecnificació Esportiva i Centres Especialitzats de Tecnificació Esportiva. Els entrenaments seran sense contacte, amb acompanyament d’entrenador, amb un altre esportista (en els casos d’esport adaptat i menors), en entrenaments per torns d’una durada màxima de 2,5 hores. El centre nomenarà un coordinador de compliment, un cap mèdic i desenvoluparà un protocol d’actuació propi. Les federacions nomenaran el seu propi coordinador.

Pel que fa als federats, podran dur a terme entrenaments individuals i de modalitats d’un contra un sense contacte sense limitació horària en instal·lacions descobertes i cobertes (amb un terç de l’aforament), excloses les zones d’aigua, piscines, els vestuaris i les dutxes. Els entrenaments es realitzaran per torns amb cita prèvia. En instal·lacions descobertes, amb l’acompanyament com a màxim d’un entrenador (exceptuant l’esport adaptat i els menors). En instal·lacions cobertes, la pràctica serà individualitza d’un entrenador per cada esportista.

Pel que fa els esportistes de lligues professionals podran realitzar un entrenament mig a les instal·lacions del club esportiu o SAD, sense limitació de desplaçament geogràfic ni horària. L’entrenament constarà de tasques individualitzades, treball tàctic no exhaustiu, sense contacte, en grups de treball de màxim 10 persones, amb un aforament d’un terç sobre la capacitat d’esportistes a la instal·lació, sense l’assistència de personal tècnic i amb obertura de vestuaris.

FAQS Fase 1 (CSD)

 

0 Compartir
Compartir
Twittear