Publicidad

advertisement

ESPORT CATALÀ

Aquest dilluns han entrat en vigor, segons l’Ordre ministerial dictada ahir pel Ministeri de Sanitat del Govern espanyol, les mesures per les quals els esportistes federats poden reprendre l’activitat esportiva en una primera Fase 0, inicial, amb unes condicions específiques.

Pel que fa als professionals de l’esport i els esportistes classificats com d’Alt Nivell, poden reprendre entrenaments individuals, amb l’assistència de la persona encarregada de l’entrenament, amb l’acompanyament d’un altre esportista (en el cas de l’esport adaptat), amb aplicació permanent de mesures de prevenció i higiene per prevenir el contagi inicial, sense limitació horària, d’acord amb les necessitats d’entrenament, a l’aire lliure i dins dels límits de la província.

Pel que fa als esportistes amb llicència federativa, no professionals ni d’Alt Nivell, poden reprendre els entrenaments individuals, sense l’assistència de la persona encarregada de l’entrenament, amb l’acompanyament d’un altre esportistes (en el cas de l’esport federat), amb aplicació permanent de mesures de prevenció i higiene per prevenir el contagi, de 6 a 10 h i de 20 a 23 h, a l’aire lliure, dins dels límits del terme municipal de residència. En les modalitats on intervinguin animals, la pràctica es podrà realitzar on es trobin els animals, a l’aire lliure, sota règim de cita prèvia i d’acord amb l’horari de pràctica previst.

Pel que fa als esportistes de lligues professionals, poden reprendre els entrenaments bàsics individuals, amb l’assistència de la persona encarregada del’entrenament, amb l’aplicació permanent de mesures de prevenció i higiene per prevenir el contagi, sense limitació horària, d’acord amb les necessitats d’entrenament, en les instal·lacions del club esportiu o SAD, sense limitació de desplaçament geogràfic.

 

0 Compartir
Compartir
Twittear