Aquest diumenge ha tingut lloc a les instal·lacions del Club Natació Terrassa el Masters de Frontennis Olímpic, que ha reunit els 12 jugadors amb millor classificació en els opens de 2018.

S’han disputat un total de 9 partits, 6 de la fase de lligueta, les semifinals i la final.

Han arribat a la final, per una banda la parella formada per Vicenç Sellarès, del Club Natació Terrassa, i Joan Barniol, del Club Frontó Berga, i per altra banda, Jose Juan Cuesta, del Club Frontennis Abrera, i Albert Vaghi, del Club Natació Terrassa, on aquests últims s’han proclamat campions del Masters després d’imposar-se als seus rivals per un ajustadissim 24-25.

Han quedat tercers del Masters la dupla formada per Albert Domínguez i Adrià Cano.

Finalment, a més de l’entrega de trofeus als Campions i Sotscampions, també s’ha fet entrega del Trofeu al Millor Jugador dels opens de 2018 a Xavier Dalmases, que no ha pogut participar en el Masters per lesió.

Quadre Masters

1 Compartir
Compartir1
Twittear
+1