Aquest cap de setmana les instal·lacions del CEM Olímpics Vall d’Hebron han acollit la fase final del Campionat de Catalunya de Frontennis Preolímpic per Equips 2019-2020.

Avui diumenge pel matí, s’ha reeditat la final de la temporada passada, en la que a diferència de l’anterior, el Club Pelotari Santa Coloma s’ha proclamat Campió de Catalunya després d’imposar-se per 3 victòries a 0 al Club Natació Terrassa.

En el primer partit, la dupla de Santa Coloma formada per Miguel Barragán i Javier Martínez ha vençut per 15-11 i 15-11 als egarencs Albert Vaghi i Víctor Modenes. 

En el segon partit, Víctor Corredor i Alberto Gargallo han guanyat per 15-10 i 15-10 a la dupla de Terrassa formada per Albert Domínguez i Vicenç Sellarès.

I en el tercer i definitiu partit, que no s’ha decidit fins el tercer set, la parella formada per Juanma Gargallo i Marc Esteve ha derrotat a en Dani López i en Pol Dalmases de Terrassa per 15-13, 14-15 i 10-2.

En l’enfrontament pel 3r i 4rt lloc, disputat ahir dissabte, el Club Frontennis Abrera es va imposar per 2 victòries a 1 al Club Frontennis Sant Martí, adjudicant-se d’aquesta manera la tercera posició del Campionat.   

Cal destacar que pels equips participants ha estat una gran motivació poder competir en aquestes magnífiques instal·lacions, cosa que ha estat possible gràcies al desplegament de la paret de rebot mòbil construïda pels Campionats del Món de Pilota de Barcelona 2018, i que no s’utilitzava des d’aleshores.

 

80 Compartir
Compartir80
Twittear
+1