Publicidad

advertisement

Aquest passat cap de setmana ha tingut lloc en els Frontons Olímpics de la Vall d’Hebron la XVII Edició del tradicional Torneig entre la selecció de la Federació Catalana de Pilota i la Ligue Occitanie de Pelote Basque, on els aficionats que s’hi han acostat han pogut gaudir de 8 partits de paleta cuïr i pala curta, alguns d’ells de gran nivell.

El balanç de victòries/derrotes ha estat favorable als francesos que han aconseguit 5 victòries enfront les 3 aconseguides pels catalans.

La selecció catalana ha estat representada per Emiliano Skufca, Pierre Casteran, Agustí Brugués II, Carles Sanz, Javi Carro, Alex García, Ernesto Álvarez, i els germans Rodrigo i Oscar Rodríguez. Aquest Torneig se’ns dubte ha estat una molt bona prova foc pels pilotaris catalans de cara al Campionat d’Espanya en frontó de 36 metres, en el que representaran al Club Natació Barcelona, i del qual jugaran la primera jornada dissabte que vé, també als frontons de la Vall d’Hebron, contra el club Oberena de Pamplona.

El Torneig ha comptat amb la presència del President de la Ligue Occitanie, el Sr. Daniel Collado, i el President de la Federació Catalana de Pilota, el Sr. Agustí Brugués.

 

 

23 Compartir
Compartir23
Twittear